Subhuset

Subhuset er et stort projekt og en stor idé, og ikke mindst en stor vision for et bedre miljø for ungdommen på trods af segment- og baggrundsmæssigt ståsted. Et kreativt og socialt frirum for alle unge. Subhuset støtter upcoming kunstnere og bands, og har et stort ønske om at udbrede foreningens profil til andre kulturelle udtryk.

Struervej 32, 7500 Holstebro
Horisont

På tredje sal i Black Box ved Musikteatret, med indgang ved åen ligger det, der tidligere hed Rytmisk Musik Holstebro – nu Horisont Holstebro. Her kan bands leje sig ind i øvelokaler og være en del af et fælles musikmiljø. Stedet rummer også scene og bar, og huser bl.a. workshops, open mic, jam sessions, digtoplæsninger, koncerter og meget andet.

Røde Plads 16, 7500 Holstebro
Orkestersalen på Holstebro Musikskole

I august 2012 fik Holstebro Musikskole nogle af landets bedste rammer for musikalsk talentudvikling. Her stod Orkestersalen, foyer og nye undervisningslokaler til rytmisk musik og slagtøj færdige – i alt 680 kvadratmeter. Orkestersalen er på 300 kvadratmeter med 150 faste siddepladser. Salen har fantastisk akustik og er optimeret til symfonisk musik. Efterklangen kan endog reguleres og tilpasses forskellige musikformer.

Bisgårdmark 16, 7500 Holstebro